Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی روزهای اخیر سیب زمینی در مغازه های خارج از میادین کرج با قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می شود و بعضا به گفته مردم به ۲۰ هزار تومان هم رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، این روزها سیب زمینی هم از خاک گرانی سبز شده است، محصولی که امسال با نرخ ۴ هزار و ۵۰۰ تومان آغاز شد اما امروز به کیلویی ۱۳ هزار تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

البته سیب زمینی در مغازه های خارج از میادین هم گرانتر به فروش می رسد و فروشنده آن را با قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می کنند در حالی که پیش از این ۶ هزار تومان می خریدند.    یک مغازه دار به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ پیش از این سیب زمینی ۶ هزار تومانی را با قیمت ۹ هزار تومان به مردم می فروختیم اما امروز مردم به واسطه تورم این محصول از خرید آن سر باز می زنند.    یک شهروند ساکن کرج به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ متاسفانه سیب زمینی با قیمت های بسیار نازل خریداری و با نرخ بالاتر به مردم عرضه می شود در نتیجه باید جلوی دلال ها و سوءاستفاده ها گرفته شود.    با چرخی در بازار می توان به این نتیجه رسید که سیب زمینی فراوان است اما قیمت ها واقعی نیستند، در حالی که باید نرخ واقعی قیمت ها ۷ هزار تومان باشد با قیمت های بیشتری به دست مصرف کننده می رسد.    چند روزی است که خبر از توزیع سیب زمینی با نرخ دولتی داده می شود اما نرخ ها متفاوت بوده و خبری از توزیع سیب زمینی دولتی هم نیست و مردم هم می گویند سیب زمینی ۱۰ هزار تومانی وجود ندارد.    با توجه به اینکه سیب زمینی تولید داخل کشور است و نیاز به وارات ندارد باید دولت مستقیما از کشاورز محصول را تضمینی خریداری کند تا مردم ناچار به خرید سیب زمینی ۱۵ الی ۲۰ هزار تومانی نباشند.    به نظر می رسد اگر تدبیری برای موجودی انبارها اندیشیده نشود فراوانی سیب زمینی به کمبود و افزایش قیمت ها منجر خواهد شد و شرایط معیشت را برای مردم سخت تر از وضعیت موجود خواهد کرد.    بدون شک با یک برنامه ریزی مناسب و نظارت دقیق تر می توان نرخ سیب زمینی را به جایگاه واقعی خود رساند و شهروندان را از بلاتکلیفی قیمت ها و فروشنده ها را از گلایه های مردمی نجات داد.    انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار تومان سیب زمینی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود

به گزارش شفقنا از گاردین، از آنجایی که کاهش جمعیت همچنان بر جامعه و اقتصاد ژاپن تأثیر می گذارد، تعداد خانه های خالی از ۹ میلیون فراتر رفته است – به اندازه ای که کل جمعیت استرالیا را با سه نفر در هر خانه در خود جای دهد.

ارقام دولتی منتشر شده در روز سه شنبه نشان می دهد که تعداد خانه های خالی موسوم به akiya تا اکتبر 2023 بیش از نیم میلیون از نظرسنجی قبلی در سال 2018 افزایش یافته است.

ریشه این مسئله کاهش جمعیت روستایی است و بسیاری از کسانی که وارث چنین املاکی هستند، نمی توانند یا تمایلی به زندگی در آنها، نوسازی یا حتی تخریب آنها ندارند. اگرچه شهرها مصون نیستند و صدها هزار خانه خالی طولانی مدت در مناطق شهری وجود دارد.

این رقم کل خانه های خالی تقریباً ۱۴ درصد از کل خانه های ژاپن را نشان می دهد، اگرچه تعداد واقعی می تواند بیشتر باشد. موسسه تحقیقاتی نومورا تخمین می زند که نزدیک به ۱۱ میلیون اکیا وجود دارد و می تواند بیش از ۳۰ درصد از خانه ها را ظرف یک دهه تشکیل دهد.

بیش از ۴.۴ میلیون املاک مورد بررسی برای اجاره در دسترس هستند – اما برای مدت طولانی خالی بوده و عمدتاً از مراکز اصلی جمعیت دور هستند. وضعیت بیش از ۳.۸ میلیون نامعلوم است و تنها ۳۳۰۰۰۰ از ۹ میلیون فروخته شده بود.

زمین های خالی در ژاپن مالیات بیشتری نسبت به زمین های دارای ساختمان جذب می کنند، که بر بار مالی تخریب خانه های قدیمی می افزاید و باعث می شود برخی از مردم از به ارث بردن املاک خودداری کنند.

با این حال، علاقه فزاینده ای در بین خارجی ها به این انبوه املاک خالی، به ویژه خانه های کومینکا (سنتی) به عنوان گزینه ای برای اقامت ارزان و غیر معمول، خانه های تعطیلات یا اجاره به گردشگران وجود دارد.

هانا ساکاتا و همسرش تقریباً یک دهه است که خانه‌های خود را از طریق سرمایه‌گذاری میراث جدید خود بازسازی و اجاره می‌کنند، که با یک خانه تعطیلات در شبه‌جزیره ایزو که خالی مانده بود و کاملاً خراب شده بود، شروع شد. آنها یک خانه سنتی کومینکا را در روستایی در کوهستانی ناگانو پس از فروریختن بخشی از آن زیر سنگینی برف پاک نشده در حالی که صاحب سالخورده آن در یک مرکز مراقبت بود، به دست آوردند.

منبع: گاردین

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • رقابت‌های بین المللی دوومیدانی دبی| دست تفتیان از کسب مدال خالی ماند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • دستگیری دلال قراردادهای واهی زمین در اردبیل
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • آقای همایون شجریان، تو را به خدا بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!